Nüüdsest nelja lastetarvete jaeketi omanikfirma Kotryna OÜ on Eesti turul suurim omalaadne ettevõte, teatas ettevõte.

Kotryna OÜ juhatuse liige Tomas Paleviciuse sõnul on lisaks uuendusele juriidilises nimes oodata ka füüsilisi uuendusi kõikides ketti kuuluvates kauplustes. Sarnaste uuendustega alustati juba oktoobris 2011, mil Tartu Lõunakeskuses asuv Juku Mänguasjakeskus koliti teise asukohta ning värskendati kaupluse ilmet.

Käesoleva aasta juulis avati täielikult kaasajastatud Kaks Karu kauplused nii Tallinnas Ülemiste Keskuses kui ka Pärnus Pärnu Keskuses. Peatselt renoveeritakse ka Rocca al Mare Juku Mänguasjakeskus koos sealse Kaks Karu kauplusega.

"Septembris liigume esmakordselt ka Ida-Virumaale avades Narvas asuvas Astri kaubanduskeskuses piirkonna esimese Juku Mänguasjakeskuse," sõnas Palevicius.

"Kui peamiseks eesmärgiks pärast omanikevahetust eelmisel aastal oli meie jaoks tootevaliku kaasajastamine ja korrigeerimine, siis käesoleva aasta prioriteediks on investeeringud kaupluste rekonstrueerimistesse, mis hõlmavad kõiki Juku Mänguasjakeskusi ja Kaks Karu kauplusi," lisas Palevicius.

Omanikevahetus tõi Juku Mänguasjakeskused välja kahjumist, mis aastal 2010 ulatus 380 000 euroni. Aasta 2011 tõi kauplusteketile juba 333 000 euro suuruse kasumi.