Pangaaktsiatele oli läinud nädal kuni neljapäevani halb – need kukkusid. Pangajuht ostis neljapäeval 26,6 miljoni dollari eest 500 000 aktsiat hinnaga 53,13 kuni 53,30 tükist.

Pangajuht ei pidanud teenimisvõimalust kaua ootama, kirjutab Bloomberg. Reedel tõusis aktsia hind 8,3%, mis tegi ta päevaga 2,2 miljoni dollari võrra rikkamaks. Seda muidugi paberil, kuna ta ei müünud aktsiaid.

Kokku kuulub 59-aastasele Dimonile 6,75 miljonit JPMorgani aktsiat, Seda panka juhib ta alates 2005. aasta lõpust. Ta ostis aktsiat, kuna tema arvates on see odav pärast üleilmset aktsiaturgude kukkumist, rääkis üks asjaga kursis olev isik.

Igal pangajuhil ei ole oma aktsiaostudega nii hästi läinud. Kunagi Dimoni alluvuses töödanud Jes Staley, kes on samuti 59-aastane, asus mullu juhtima Briti suurpanka Barclaysi. Ta ostis 2,79 miljon Londonis asuva panga aktsiat ja on kaotanud sellega umbes 2,1 miljonit naela. Barclaysi aktsia on kukkunud 4. novembrist ehk nädal pärast seda kui Staley asus panka juhtima ja ostis aktsiaid, 33%. Ta ostis aktsiaid 6,5 miljoni naela eest.