Hotell Viru majutusdirektor Anu Soosaar ütles BNS-ile, et täituvus juulis oli 96 protsenti, mis on viis protsendipunkti rohkem kui juunis. Viru hotelli poolaasta keskmine täituvus oli 62 protsenti.

Soosaar lisas, et juulis hotelli külastanud klientidest oli soomlasi 78 protsenti, rootslasi seitse protsenti ja sakslasi neli protsenti.

Scandic Hotels Eesti müügi- ja marketingijuht Kersti Vaino ütles BNS-ile, et suvi on olnud väga edukas ja hotellide täituvus väga hea.

Scandic Hotel Palace täituvus oli juulis 87 protsenti ja poolaastas keskmiselt 52 protsenti.

Scandic Hotel St. Barbara suutis juulis välja müüa 98 protsenti hotellist ja poolaastas keskmiselt 76 protsenti.

Soosaare sõnul olid juulis Palace'i külastanud klientidest 42 protsenti soomlased. St. Barbaras oli soomlaste osakaal 55 protsenti.

Reval Hotel Groupi juhatuse esimees Feliks Mägus ütles, et juuli möödus hästi, kuid august tuleb ilmselt tagasihoidlikum, kuigi ka august on veel turismikuu.

Reval Hotel Olümpia juuli täituvus oli 86,1 protsenti, mis on juunist 1,2 protsendipunkti võrra rohkem. Poolaasta keskmine täituvus oli 62 protsenti.

Olümpiat külastanud klientidest oli juulis soomlasi 52 protsenti, rootslasi üheksa protsenti, sakslasi kuus protsenti, USA kodanikke kaks protsenti ja britte kaks protsenti. Viis protsenti hotelli külastajatest olid eestlased.

Reval Central Hotel'i täituvus oli juulis 92,4 protsenti, mis on 12,2 protsenti rohkem kui juunis. Hotelli poolaasta keskmine täituvus oli 57 protsenti.

Park Hotelli täituvus oli juulis 84,1 protsenti, mis on juunist 11,6 protsendipunkti rohkem. Poolaasta keskmine täituvus oli Park Hotellis 47 protsenti.

Reval Express Hotel'i juuli täituvus oli 96,9 protsenti, mis on 15 protsendipunkti rohkem kui juunis. Poolaasta keskmine täituvus oli 48,3 protsenti.

Grand Hotel Mercure Tallinn müügi- ja marketingidirektor Eduard Mihkelsaar märkis, et hotell on hakanud edukalt opereerima ja hotelli täituvus kasvab.

Grand Hotel Mercure Tallinna täituvus juulis oli 87 protsenti, mis on juunist 12 protsendipunkti rohkem. Hotelli poolaasta keskmine täituvus oli 57 protsenti.