Pardamenüüs on näiteks lõhe vokitud juurviljade ja murulaugukastmega ning magustoiduks rabarberi panna cotta; veel pakutakse ploomimarinaadis grillsiga köömnekartuli ja õuna-sibulasalatiga, desserdiks kamakreemi vaarikatega. Pardal pakutav oleneb lennu kestusest ja väljalennu ajast, teatas ettevõte.

"Restoranis La Boheme peame oluliseks värske tooraine kasutamist, mis tuleb nii enda ürdiaiast, kui ka Vihula naabruses köögivilju kasvatavatelt farmeritelt. Seetõttu võib suvehommikutel sageli kohata Vihula mõisa peakokka ürdiaias jalutamas või kasvuhoones kurkide-tomatite küpsust hindamas," ütles Vihula mõisa müügi- ja turundusjuht Kadi Elmeste.

Restoran La Boheme asub 16. sajandist pärit Vihula mõisakompleksi peamajas Lahemaa rahvuspargis.

Estonian Airi aastapikkuse restoraniprojekti eesmärk on tutvustada Eesti restoranide kõrget taset nii eestlastele kui ka Eestit külastavatele välismaalastele.