Rootsi, Läti ja Leedu plaanide kohta ütles K-Arvutisalongi nõukogu liige Peeter Kargu: “Ei kommenteeri.” Oma osa Helsingi turul laiendamise kohta ütles ta aga, et hetkel on välja vaadatud neli kohta, kuhu potentsiaalselt laieneda. “Soomes laieneme kindlasti kohe, kui esimene pood püsikulud ära katab,” ütles Kargu.

Soomes opereerib K-Arvutisalong kaubamärgiga TK Tietokonekauppa & Kuvapalvelu, pakkudes arvutikaupa ja fototeenuseid. 400-ruutmeetrine pood on tihedalt arvuti- ja fotokaupa täis.

Esimesed kuud on läinud firmal Helsingi turul edukalt. “Erinevad tootegrupid, arvutid ning fotondus läheb hästi müügiks. Samas alustame reklaamikampaaniat alles kuu teises pooles,” rääkis Kargu.

Tema sõnul on esialgne hirm, et soomlased võib-olla ei võta võõramaist tegijat turul eriti suurte rõõmuhõisete ja huviga vastu, osutunud valeks. “Huvi on suur, ehkki me pole veel meediareklaami teinudki,” ütles Kargu. Firma konkurentideks Soomes on PC Superstore ning üldelektroonika kaupluste ketid Musta Pörssi ja OnOff.

K-Arvutisalongi kaubamärki opereeriva firma Klisseran omanik on Lauri Liimand. K-Arvutisalongil on Eestis 23 esindust.