Kaamos Kinnisvara tegevjuhi Priit Uustulndi sõnul annab auhind kinnitust ambitsioonikate, kuid läbimõeldud arendusprojektide õnnestumisest.

„Meie tegutsemise põhimõtteks on olnud turusituatsiooni kaine analüüs ning eesmärgistatud tegevus. Eesti suurim büroomaja, Tammsaare Ärikeskus, on üks näide suuremahulistest õnnestunud projektidest. Keerulist turusituatsiooni arvestades on auhinna näol tegemist väga suure tunnustusega,“ ütles Priit Uustulnd ettevõtte teates.

Konkurentsivõime edetabeli koostamise eesmärk on välja selgitada konkurentsivõimelisemad ettevõtted ja pakkuda ettevõtetele võimalust võrrelda end teiste omasugustega ning hinnata ettevõtte edukust, tulemuslikkust ja jätkusuutlikkust.

Konkurentsivõime edetabel koostatakse üldedetabelina, väike- ja keskmiste ettevõtete arvestuses ning tegevusalade kaupa 12 kategoorias protsentuaalses võrdluses esimestega.

„Investeeringutest lähtuvalt jätkub tööd Eestis 5-10 aastaks. Seni oleme olnud oma investeeringutes suhteliselt eestikesksed, kuigi oleme investeerinud ka Bulgaariasse ja Lätti. Siiski näeme, et tulevikus tuleb Eestist pigem välja vaadata ja tegutseda ka välisturgudel,“ lisas Uustulnd.

Kaamos Kinnisvara OÜ on osa kodumaisel kapitalil põhinevast kontsernist Kaamos Group, mis tegeleb kinnisvaraarenduse, puidutööstuse, ehituse ning teedeehitusega. Kaamos Group osaleb nelja riigi äritegevuses: Eestis, Lätis, Valgevenes ja Venemaal ning on tööandjaks enam kui 600 inimesele.

Kaamos Kinnisvara OÜ tuntuimad arendusobjektid on Tammsaare ärikeskus, Tammsaare K-Rautakesko, Sinikivi tehnopark, Männisalu korterelamud, Jalaka korterelamu Pärnus, Pärnu mnt. 153 büroohoone ja Mäekuninga elurajoon.