Ettevõtte bilansimaht kasvas samal perioodil seejuures 85% jõudes eelmise aasta lõpuks 192 miljoni kroonini. Tänu laenuportfelli kasvule ning tõusnud efektiivsusele kasvas ettevõtte kasum aasta lõikes ligi 60%, moodustades aasta lõpuks 19 miljonit krooni. See teeb omakorda ettevõtte omakapitali tootluseks ligi 42%.

“Tänu uute esinduste avamisele Narvas ja Tallinnas Lasnamäel ning õnnestunud reklaamikampaaniatele televisioonis ning raadios ületas ettevõtte laenuportfell kasv seatud eesmärke,” kommenteeris tulemusi ettevõtte tegevjuht Sten Tikk.

2007. aasta suuremate õnnestumistena võib veel välja tuua uue IT-süsteemi rakendamise koostöös AS-ga Webmedia ning ISO 9001 kvaliteedijuhtimissüsteemi juurutamise ning kasutuselevõtu.

Sten Tiku sõnul aitasid mõlemad täidetud eesmärgid muuta ettevõtte juhtimist ning tegevust veelgi läbinähtavamaks ning efektiivsemaks, seda nii klientide kui ka investorite jaoks.

“Investeeringud IT-lahendustesse võimaldavad tulevikus paremini teenindada nii uusi kliente kui ka hallata olemasolevat laenuportfelli, mis on muutuvas majanduskeskkonnas eriti oluline,” kommenteeris Tikk suuremaid õnnestumisi. Kordaminekuks võib lugeda ka ettevõtte uue kaubamärgi Laenuabi turule toomist, läbi mille õnnestus veelgi tugevdada ettevõtte positsiooni laenuturul.

Rääkides selleks aastaks seatud eesmärkidest, toob Sten Tikk välja täiendava fokuseerumise IT-lahenduste arendamisele, mis aitab tõsta efektiivsust ja liikuda kliendile veelgi lähemale.

“Järgneval paaril aastal on meil plaanis avada veel 3-4 klienditeenindust, tehes meie teenused paremini kättesaadavaks kõigile Eesti elanikele,” kommenteerides Tikk ettevõtte lähituleviku plaane.