Tederile kuulus O'Keys 25%, aga firma börsile tuleku eel jagasid jaeketi asutajad omavahel vara ära. Tederile jäi 11%, vastutasuks sai ta aga endale kinnisvaraarendused Ukrainas, mida plaanib börsile tuua. Kui need plaanid õnnestuvad, võib ka Teder tõusta maailma miljardäride tabelisse, vahendab Äripäev.

Teder seab edetabelite täpsuse kahtluse alla. Oma võimaluste kohta tõusta miljardäride sekka ütles ta, et teiste rahakotti ei ole ilus piiluda. Tema sõnul on Korževil ja Troitskil Venemaal lisaks osalusele O'Keys ka teisi ärisid. "Kujutan ette, et minu äripartnerite puhul on arvestatud ka nende osalust Sankt-Peterburgi Pangas," märkis Teder. "Keegi ei roni nendesse edetabelisse, ajakirjanikud ise koostavad neid. Mõnikord nad hindavad vara üle ja mõnikord alla," rääkis Teder.

Rikkaima leeduka Nerijus Numaviciuse varanduse väärtuseks hinnatakse 960 miljonit dollarit. Ta on Leedu kontserni Vilniaus Prekyba suurim omanik ning on saanud Leedu konkurentsiametilt loa oma osaluse kahekordistamiseks. Numavicius otsustas paar aastat tagasi tuua osa oma varadest Eestisse. Selleks asutati kaks ettevõtet, millesse paigutati kokku 83 miljonit eurot (1,3 mld kr).

Forbesi miljardäride edetabelis 5,5 miljardi dollari suuruse varaandusega 185. kohal asuv Gennadi Timtšenko on Eesti kütusetransiidi suurim niiditõmbaja. Venemaa peaministri Vladimir Putiniga tihedalt seotud Gennadi Timtšenko äripartneriteks olid ka Pakterminali asutajad Aadu Luukas, Anatoli Kanajev ning Endel Siff. On põhjust arvata, et Luukasel oli ka osalus Timtšenko kontrolli all olevas firmas Gunvor. Timtšenkole kuulub Eestis ettevõte Tarcona, mis 2009. aastal maksis oma töötajatele Eestis tavapäratult kõrget 63 000 krooni suurust keskmist palka.