Sõnumilehe üksiknumbri hind võib pärast 16. märtsi tõusta neljalt kroonilt viie kroonini, ütles ajalehe peatoimetaja Ainar Ruussaar.

Ta lisas, et lehe hind ei pea tõusma kohe 17. märtsil. Juhatus on andnud loa pärast seda kuupäeva hinda tõsta, selgitas ta.

äripäeva andmeil on Sõnumilehe kahjum umbes pool miljonit krooni kuus. Eelmisel aastal ulatus Sõnumilehe kahjum kokku üle kolme miljoni krooni.

Soome ajakirjandusasjatundja, Helsingin Sanomate arendusdirektor Heikki Sarasmo kinnitas mõni kuu tagasi: "Tõenäoliselt ei saa Tallinna-suuruses linnas suuruselt teine päevaleht majanduslikel põhjustel eksisteerida."

Helsingin Sanomat on omandisuhte kaudu seotud Eesti Päevalehega.

äripäeva peatoimetaja Igor Rõtov ütles, et äripäev ei kavatse sel aastal lehe hinda tõsta ning see jääb üksikmüügis kuuele kroonile.

Eesti Päevalehe peadirektor Hando Sinisalu lausus, et Tallinna ja Põhja-Eesti suurima päevalehe juhtkond on hinna tõstmist küll arutanud, kuid pole otsust langetanud.

Postimehe peatoimetaja Vahur Kalmre ütles, et Postimehe üksikmüügi hind tõusis 1. märtsist ning lähemal ajal leht uuesti hinda tõsta ei kavatse. Argipäeval ilmuva Eesti Päevalehe üksiknumbri hind on neli ja Postimehel viis krooni. Laupäeviti on lehtede hinnad vastavalt viis ja seitse krooni.

Baltic News Service/EPL