Glassdoori indeks arvestab inimeste sissetulekut võrdluses sellega, kui palju raha on vaja, et osta tavapäraseid toiduaineid ja tarbida teenuseid. Teiste seas vaadatakse toiduaineid, restoranihindu, transporti, kommunaalteenuseid ja rendihindu.

Business Insider vaatas 9 kõige odavamat linna:

9. Marseilles, Prantsusmaa - riik ise on tabelis suhteliselt madalal kohal, kuid see linn on riigi kõige odavam paik.

8. Graz, Austria - riigi suuruselt teine linn on ülikoolilinn ning seal on rent, toit ja kommunaalid riigi ühed väiksemad.

7. Barcelona, Hispaania - tegemist on Euroopa Liidu suuruselt seitsmenda linnaga. Siia tulevad talendid ja turistid, kuid võrreldes palkadega on siin elamine päris odav.

6. Lissabon, Portugal - Glassdoori sõnul on keskmine aastapalk Portugalis vaid 15 500 eurot. Elamine on seal aga niivõrd odav, et nad on tabelis väga ees.

5. Ateena, Kreeka - linnake vaevleb küll suure tööpuuduse ja pagulaste koorma all, aga kui sul on töökoht, siis on elu odav.

4. Tallinn, Eesti - hinnad on uskumatult madald ning arvestades, et tegu on riigi poliitilise- ja finantskeskusega on palgad tõusuteel.

3. Thessaloniki, Kreeka - riigi suuruselt teine linn on Kreeka transpordikeskus ja siin on pakkuda palju töökohti. See on populaarne ka turistide seas.

2. Porto, Portugal - Glassdoori andmetel on Portugali suuruselt teises linnas 70% odavam elada kui New Yorgis.

1. Tartu, Eesti - see ilus linn on Eesti suuruselt teine linn ja seda peetakse intellektuaalide pealinnaks, sest seal asub riigi vanim ja kuulsaim ülikool, Tartu Ülikool.

Uhke jutt ühes maailma suuremas majandusväljaandes. See on ka üks refereeritum väljaanne.