Aasta varasema 437 305 eurose puhaskasumi kõrvale tuli läinud aastal 462 797 eurone kahjum.

Läinud aasta tulemusele jättis jälje listeeriapuhang, tehaste sulgemine veterinaar- ja toiduameti ettekirjutuse alusel ja kohtuvaidlus. Kohtuasjas nõuab ettevõte veterinaar- ja toiduameti tegevuse ebaseaduslikuks tunnistamist, mis seisnes ettevõtte kontrolli alt väljunud kalatoodetest proovide võtmist. Ka nõuab ettevõte ameti ettekirjutuse tühistamist, millega suleti ettevõtte mõlemad tehased.

26-aasta vanune kalatoodete tootmise ja vahendamisega tegelev Mati, Meelis ja Moonika Vetevoolule kuuluv ettevõte omab kahte kalatööstust.

Vintse külas Harjumaal asuvas tehases toodetakse kuumsuitsu kala ja kulinaariatooted kalast. Teine tööstus asub Hüüru külas Harku vallas. Seal toimub kalade fileerimine, soolamine, külmsuitsutamine ja valmistoodangu pakendamine. Seal asub ka tooraine ladu ja logistika, kontor ja kauplus.

M.V.Wooli kaupa müüvad Rimi, Prisma Peremarket, Selver, Maxima, Coop ja Kaupmees AS . Ettevõtte toodangut kasutavad ka toitlustusettevõtted ja majutusasutused. Kaupu müüakse ka Euroopa Liidu riikidesse, Šveitsi ja Armeeniasse. Toodete valmistamiseks vajaminev jahutatud kala ostetakse põhiliselt Norrast ja Soomest, samuti teistelt kala maaletoojatelt.