Kalev Meedia toodetest jätkavad telekanal Kalev Sport ja Kalev Meedia uudisteportaal, raadiojaam Sun FM ning ajaleht Tartu Ekspress. Kalev Meedia tegevjuhi Alar Pingi sõnul on tele- ja veebimeedia endiselt tulevikumeedia, seega on mõttekas tele ja portaaliga jätkata, teatas Pink portaalile kalev.ee.

Osa ajakirjadest vabanenud inimestest leiab tööd portaalis ja telekanalis, osa on sunnitud lahkuma, Alar Pingi sõnul on lahkuvate inimeste suurusjärk saja inimese ümber.

“Juhtkond ikka otsib võimalusi tegevuse jätkamiseks, aga tänane majandusolukord on selline, et investeeringuteks raha pole võimalik kusagilt saada ja juhina sa pead tegema otsuseid,” selgitas Pink.

Täna kell kaks kutsuti ajakirjade töötajad kokku, kus Kalev Meedia tegevjuht Alar Pink teatas otsusest kõik ajakirjad kinni panna ja soovitas anonüümse allika sõnul töötajatel koju minna.

Kalev Meedia tavatöötajad ei olnud ametlikku teadet ajakirjade sulgemisest tööpäeva lõpuks veel saanud.

Lõppenud majandusaastal sai Kalev Meedia 58 miljonit krooni kahjumit.

Tellijatele hüvitatakse saamata jäävate ajakirjade tellimishind, teatas ettevõte börsile.

Esialgsete arvestuste kohaselt vähenevad pärast tegevuse peatamist trükimeedias AS-i Kalev Meedia kulud ühe kuu kohta ca 3,5 miljonit krooni.

AS-i Kalev juhatuse hinnangul on ajakirjade väljaannete peatamise ja töökohtade kaotamisega seoses tekkivad erakorralised kulud põhjendatud, kuna täna algatatud muudatuste tõttu saavutataval kulude vähenemisel peaks olema positiivne mõju AS-i Kalev kontserni majandustegevusele tulevikus.