„Elion on Eesti telekomisektori innovatsiooniliider ning ma olen veendunud, et Kalev aitab seda positsiooni veelgi tugevdada,” ütles Elioni juhatuse esimees Valdur Laid. „Kalevil on pikaajalised kogemused tehnoloogia ja innovatsiooni lipulaeva Nokia juures ning ta on teinud koostööd regiooni juhtivate telekomioperaatoritega. Ühtlasi on tegemist tugeva juhiga, kes on Nokia eeskujul orienteeritud inimeste arendamisele ning äriprotsesside kvaliteedi tagamisele,” selgitas Laid.


Reiljani sõnul on tema jaoks tegemist rohkeid väljakutseid pakkuva tööga. „Elioni tehnoloogiaüksus on suutnud kiiresti muutuvates turuoludes olla paindlik ning realiseerida ka väga innovaatilisi ideid. Minu eesmärk on seda kindlasti jätkata ning panna kogu meeskond veelgi efektiivsemalt ning kliendikesksemalt toimima,” ütles Reiljan.


Kalev Reiljan on viimased seitse aastat töötanud erinevatel ametikohtadel Nokia’s ja Nokia Siemens Networks’is Tallinnas, Helsingis, Moskvas, Kiievis ja Istanbulis. Eelnevalt töötas ta Eestis AS Vendomar müügidirektorina. 2000. aastal lõpetas ta Tallinna Tehnikaülikooli ärijuhtimise eriala.

Elioni tehnoloogiaüksuses töötab kokku üle 400 inimese. Üksus vastutab toodete ja teenuste arenduse ning nende toimimiseks vajaliku tehnoloogia ja infrastruktuuri arendamise ning haldamise eest.

Elion Ettevõtted AS-i uus juhatuse liige omab 2000 AS-i Eesti Telekom aktsiat.

Elion Ettevõtted AS-i juhatuse liikmetena jätkavad Valdur Laid, Valev Tõnisson, Rein Astrik, Agur Jõgi, Jaak Jõgi, Tarmo Kärsna ning Arti Ots.