Pankrotihaldur Andres Tootsman rääkis Päevaleht Online’ile, et enampakkumine OÜ Eesti Spordikanal varale algas augusti alguses ning selle tähtaeg on 31. augustil. Vara hulgas on Tootsmani sõnul katuseantennid, stuudio sisustus, prožektorid ja ekraanid.

Seni ei ole Tootsman saanud varale ühtki pakkumist. „Üks küsimine on olnud, täpsustava info saamiseks,“ märkis Tootsman, kelle sõnul tehakse pakkumised tavaliselt viimasel kolmel päeval. Tootsmani arvates on pakkumisi oodata vaid telefirmadelt, kuna teistel pole pakutavaga midagi peale hakata.

Telestuudios tervikvarana kasutusel olnud seadmete alghinnaks on määratud 100 000 krooni. Seadmete tegelik hind on Tootsmani sõnul alla poole miljoni krooni.

Oma meediaimpeeriumi Kalev Meedia lõi Oliver Kruuda 2006. aasta sügisel ja selle peaprodutsendiks sai kauaaegne telemees Toomas Lepp, kelle käe all hakkas tegutsema ka kanal Kalev Sport.

Kruuda meediaplaanide kokkuvarisemise järel ostis Lepp veebruaris spordikanali ise ära ning nimetas selle ümber TV4-ks. Neljandal plaaniti spordiedastusi jätkata, kuid paraku investoreid ei leitud ja aprilli lõpus tuli Lepal taotleda OÜ Spordikanal pankrotti.

Vaid nädalapäevad hiljem lõi Toomas Lepp uue kanali - TV14. Uus kanal toob alates mai keskpaigast televaatajateni spordi-, hariduse- ja kodanikutelevisooni.