Kalevile järgnesid sel aastal Hansapank ja Saku Õlletehas. Suurtest riigiettevõtetest peetakse kõige mainekamaks Eesti Energiat, mis on üldises pingereas 10.-12. kohal.

TNS Emor kaardistab ettevõtete mainekuvandit kahe näitaja - üldise hoiaku ning tugevuskuvandi alusel. Kui eelmisel aastal peeti kõige tugevamaks ettevõtteks Hansapanka, siis sellel aastal on Kalev ja Hansapank saavutanud võrdse tulemuse.

Uuringu projektijuhi Mari-Ann Bankieri sõnul võib Kalevi kuvandi tugevnemist põhjendada ettevõtte pideva tegevuse laiendamisega. Lisaks maiustustele toodab ettevõte täna ka küpseid ja kondiitritooteid ning hiljuti toodi turule saiad ja leivad. AS Kalevi tütarettevõtted tegutsevad kinnisvara- ja meediasektoris.

Eesti elanikud peavad Kalevit sarnaselt eelmistele aastatele kõige meeldivamaks ettevõtteks, seega ka suhtumishinnangute skaalal saavutas Kalev kõrgeima hinde. Suhtumishinnangute pingereas järgnevad Hansapank, Rakvere Lihakombinaat, EMT, Tallegg ja Tere.

Sellel aastal kujunesid ettevõtete mainehinnangud enamasti kõrgemateks kui eelmisel aastal. Kõige enam on näitajad kasvanud telekommunikatsioonisektoris. Toiduainesektoris on kõige rohkem maine paranenud Talleggil, Rakvere Lihakombinaadil ja Terel ning riigisektoris Eesti Raudteel.

TNS Emor on sarnast uuringut läbi viinud kaheksa aastat.