"Me saime kindlustuslepingu, millega ITV Heby on karussellid mingis määramatus kohas kindlustatud umbes kahe miljoni krooni peale. Selle poliisi järgi pole kuskilt mingit kindlustuskaitset loota," rääkis kannatanuid esindav Küllike Namm, kes hakkab hiljemalt 11. juulil Tivoli Tuuriga kohut käima, kirjutab Äripäev.

Nammi sõnul on tal mitmeid tõendeid, mis seovad selle juhtumi üksnes Tivoli Tuuriga, samas kui ITV Hebyt seovad selle sündmusega vaid Lauri Viikna ütlused.

Tivoli Tuuri korraldaja Lauri Viikna sõnul on tegu valega. "ITV Heby on palganud advokaadi ja advokaat on sellest Nammile ka teada andnud ja kirju saatnud. Mind vihastab see, et Namm teeb kannatanute elu veelgi raskemaks," ütles Viikna, keda ärritasid ka jutud kindlustuspoliisist karussellide kohta. "Kindlustus, millest jutt käib, on tsiviilvastutuskindlustus, millega on külastajad õnnetusjuhtumite vastu kindlustatud."

"Kui ma mingil põhjusel peaksin kohtus kaotama, siis läheks Tivoli Tuur pankrotti ning hakkaksin omakorda ITV Hebylt raha välja nõudma," ütles Viikna.