Aprillis Los Angeles Lakersist ja tippspordist lahkunud Kobe Bryant ning kogenud ettevõtja ja investor Jeff Stibel on teinud ühiseid investeeringuid õigupoolest juba 2013. aastast, kuid alles nüüd on mehed otsustanud oma ärisõpruse ametlikuks teha. Nende Los Angeleses asuv firma kannab nime Bryant Stibel.

Ettevõtte esimesed investeeringud on paigutatud spordimeediaga tegelevasse veebilehte The Players Tribune, videomängufirmasse Scopely, õigusteenuste pakkujasse LegalZoom, teleturundustarkvara tootjasse Ring DNA ja koduste mahlapresside tootjasse nimega Juicero.

Intervjuudes on mõlemad mehed öelnud, et täiendavad üksteist. Stibel toob ettevõtete kasvatamise kogemuse ning Bryant oma loova, vahel isegi obsessiivse keskendumise turunduse ja brändimise detailidele. Korvpallur on mängusaalis tuntud oma halastamatu treeningurežiimi ja täieliku valmistumise poolest ning loodab need väärtuslikud omadused ka ettevõtjatele üle anda.

Bryant pole esimene erru läinud kossustaar, kes on käinud välja
ekstravagantseid summasid, et panustada riskantsetesse ettevõtmistesse. Tehnoloogia- ja meelelahutusfirmadesse on investeerinud ka näiteks endine Lakersi mängija Shaquille O’Neal. Sarnase tee on varem ette võtnud veel New York Knicksi mängija Carmelo Anthony, kelle Melo7 Tech Partners keskendub varases staadiumi tehnoloogiaettevõtetesse investeerimisele.