Lahti seletatult tähendab see, et programmi õiguste omanik müüb programmi vastavalt lepingule mingitesse kindlatesse riikidesse.

Euroopa Komisjoni digitaalse ühisturu asepresident Andrus Ansip tõi reedel Tallinnas esinedes ühisturu puudumisest tingitud ebameeldivuste kohta isikliku näite. Nimelt tahtis tema abikaasa Brüsselis vaadata Kanal 2s pühapäeva õhtuti jooksvat Türgi sarja "Sajandi armastus". Ja kuigi Ansip korraliku abikaasana tahtis naisele rõõmu valmistada ja maksis Kanal 2 vaatamiseks 10 eurot, jäi Türgi seriaal Brüsselis endiselt kättesaamatuks.

Sarja vaadata ei õnnestu ning saatekavas vaatav vastu teade -restricted (keelatud). Seda suurema osa saadete kohta. Uudiseid saab vaadata, aga ka need olid selleks korraks juba läbi, rääkis ta.

- Teenuse puhul kehtib Geo-blokk ehk geograafilised piirangud. See tähendab, et üksikute saadete/sarjade puhul on õigustel piirangud, mis ei luba näidata saateid väljaspool Eestit. Sellisel juhul on saate/sarja tootja andnud õiguse seda näidata ainult Eesti territooriumil, kuna teistes riikides võivad näitamisõigused kuuluda teistele telekanalitele või veebikeskkondadele.

- Juhul kui välismaist saadet/sarja või mõnda välismaisel formaadil põhinevat saadet/sarja on lubatud VeebiTVs näidata vaid 7-päeva jooksul pärast TV-eetrit, kehtib see piirang ka Pluss kliendile.