Tsiteerigem rahandusminister Ligi: "Esimene küsimus on selline: "Kas Maksu- ja Tolliameti poolt on teostatud revisjon Autorollo... ja mis need on, firmanimed, tehingute uurimiseks ning kas on tuvastatud toimunud tehingute õiguspärasus ja vastavus riigis kehtivatele maksuseadustele?"

Minu vastus on, et ei tea ja ei kavatsegi uurima hakata. Need on asjad, mis kuuluvad maksusaladuse alla ja mina ei kavatse maksusaladust rikkuda. Konkreetselt on aktid, teated ja muud dokumendid, mis sellega seotud on, maksusaladus ja samuti teave andmekandjate olemasolu kohta ja ka kontrolli tulemusena saadud äri- ja pangasaladus," rääkis rahandusminister riigikogus.

Teine Ligile esitatud küsimus "Kas olete rahandusministrina andnud MTA-le suuniseid kirjeldatud juhtumile mitte tähelepanu pöörata?", ajas ministri päris turri.

"Küsimus, ma ütlen, on madal ja solvav! Teil ei ole ainustki alust mind millestki sellises kahtlustada ja veel enam, kui ma hakkasin mõtlema, kas ma millegi võrreldavaga saaksin hakkama täna siin, vaatasin hetkeks arupärijate nimesid ja mõtlesin, kas ma saaksin kuidagi näiteks neid inimesi nende perekonnaliikmete kaudu solvata mingite sarnaste asjaoludega, siis ausalt öeldes oli päris muljeltavaldav, et kuidas ei jätku pieteeditunnet oma nime sellistele arupärimistele mitte alla panna. Aga loomulikult ei hakka ma pereasju ega ka suhteid õiguskaitseorganitega kellegi suhtes kuritarvitama," teatas Ligi.