Weekend Festivali ametlik parkimise korraldaja on Eesti idufirma Barking. Parkimislahendus, mida on varasemalt vaid Tallinna kesklinnas pakutud, meeldis festivali korraldajatele väga, mistõttu otsustati jõud ühendada. Nüüdseks on Barking ürituse tarbeks loonud 3 uut parklat, kokku ca 5000 autokohaga.

Konkurent EuroPark avab aga koostöös Port Arturiga festivali ajaks Pärnu ainsa parkimismaja, mis asub kaubanduskeskuse kõrval. Seeläbi luuakse 320 autokohta lisaks ca 500-le olemasolevale EuroParki kohale erinevates väliparklates, sealhulgas ka mõned hotellide parklad.

Barkingu parkimiskoht maksab 10€ ning selle eest võib kogu festivaliaja parklast sisse-välja sõita nii palju kui soovi on. Samuti on võimalik autokoht interneti või mobiilirakenduse abil nädalavahetuseks ette ära broneerida.

Võrdluseks, Pärnu Kesklinna või Ranna tsoonis võib ühe päeva tariif olla kuni 9,6 eurot ning Port Arturi parkimismajas maksab 3-päeva pilet 27€. EuroParkilt hindade kohta küsides vastati, et festivali ajal erisoodustusi ei tehta.

Barkingu äriarendaja Mikk Mosese sõnul tegeletakse aktiivselt parkimiskohtade otsimisega ning juhul kui põhiparkla saab täis, on võimalik maaomanikega kokkulepped teha, et kohti juurde luua. Sügisel soovitakse äriga ka Tallinnast väljapoole laieneda. „Pärnus on asi huvitav suvisel perioodil kui rannarajoonis on parkimine kallis," selgitab Moses.