Senine operaator Pasquale Di Gaetano - Judica Concetta and sons sas teenis möödunud aastal ostetud kahest mänguautomaadikasiinost hasartmängutulu enne hasartmängumaksukulu 0,7 miljonit eurot. OEG tütarfirma Jackpot Game S.r.l. omandab ostutehingu käigus vaid mänguautomaadikasiinode äritegevuse ja ettevõtte aktsiaid ei omandata. Tehingu hinda osapoolte kokkuleppel ei avaldata.

OEG juhatuse esimehe Madis Jäägeri sõnul on kontsern oma Itaalia ärimahtusid suutnud järk-järgult kasvatada. “Tehing lähtub meie olemasolevatel turgudel laienemise strateegiast omandada väiksemaid konkurente, kujundada nende tegevus põhjalikult ümber ja saavutada senisest kõrgem rentaablus,” selgitas Jääger ja lisas, et sarnaselt on edukaid oste tehtud viimase paari aasta jooksul ka Eestis ja Lätis, kus omandatud kasiinod on viidud Olympicu standarditega vastavusse, misjärel on nende tootlus oluliselt tõusnud.

Tehingu jõustumise tulemusena saab OEG-le Itaalias kuuluma kokku 14 mänguautomaadikasiinot. OEG-l oli Itaalias seni 12 mänguautomaadikasiinot 438 mänguautomaadiga. 2014. aastal olid OEG Itaalia tütarettevõtete hasartmängutulud enne Itaalia hasartmängumaksukulu 13,9 miljonit eurot.