Planeeritav 0,12 hektari suurune maa-ala asub Kesklinnas Kassisaba piirkonnas Paldiski maantee, Ao ja Loode tänava vahelisel maa-alal, kus hetkel asub üks 20. sajandi algusest pärinev kahekorruseline elamu. Ümbruskond on väga mitmekesine – hõlmates hooneid erinevatest ajajärkudest ja arhtiektuursetest stiilidest.


Tallinna üldplaneeringu kohaselt on piirkonna juhtfunktsiooniks määratud korruselamute ala, kuhu võib ehitada erineva kõrgusega piirkonda sobivaid hooneid. Naabruskonna kõrgeimad hooned on kaks 9-korruselist elamut, mis asuvad planeeritavast alast üle tänava.


Rajatavasse hoonesse tulevad 19 korterit ja esimesele korrusele äriruumid. Paldiski maantee poolses osas on hoone kavandatud viiekorruselisena, piki Ao tänavat maja kõrgus aga väheneb kolme korruseni.


Kuna krunt on kitsas, lahendatakse parkimine maja all, milleks nähakse ette kaks maa-alust korrust. Parklasse pääsuks ja sobiva kujuga korrustevahelise kaldtee ehitamiseks planeeritakse osa maa-alusest parklast Ao tänava alla, tänu millele ei kahjustata krundil kasvavaid puid. Autokohti on ette nähtud 30.


Detailplaneeringu eskiisi koostas Arhitektuuribüroo Koot & Koot OÜ.