Samuti pakub Kaubamaja HiFi salong personaalset nõustamist just kliendile sobiva tehnika leidmiseks. HiFi salong avatakse augustikuu lõpus, teatas ettevõte.

„Müügil on lai valik erinevaid kaubamärke, seal hulgas rahvusvaheliselt tuntud ja Ameerikas ilma teinud Eesti tootja Audes,” rääkis AS Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel. „Järjest kasvava elatustaseme ja ehitusbuumiga kasvab ka kodukinode populaarsus. Uues HiFi salongis pakume kliendile täisteenust: nõustamisest kuni tehnika paigalduse ja seadistamiseni. Sageli on erinevate võimaluste vahel päris keerukas valida, milline kaup võiks just konkreetsele inimesele või perele olla sobivaim. Siis kulub hea nõu väga ära.”

Enn Pareli sõnul on 5. korruse uues müügisaalis Eestis ainulaadne võimalus enne ostmist kuulata segamatult ja mugavalt muusikat ning veenduda tehnika kvaliteedis ja sobivuses. „HiFi salongis on kaks helikindlat kuulamistuba – HiFi ja kodukino tuba, kus saab kuulata nii muusikat kui vaadata filmi,” selgitas Enn Parel. „HiFi salongis on oluliselt parem valik kui praegu elektroonikakauplustes saadaval olevad heli- ja kodukinosüsteemid.”