"Algselt pakkus Kaubamaja Turvateenistus teenust ainult kontsernile kuuluvates kaubamajades, praeguseks oleme oma tegevust laiendanud ja jätkuvalt ka laiendamas," ütles Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp Delfile.

"Täna tegutseb Kaubamaja turvaüksus lisaks kaubamajadele ka kõikides Tallinnas asuvates Selverites ning lisaks veel mõnes Selveris väljaspool Tallinna. Ülejäänud Selverites kasutame täna turvafirma G4S teenuseid, kelle teenustega oleme üldjoontes rahul. Lisaks on Kaubamaja Turvateenistusel ka Kaubamaja kontserni väliseid kliente."

Valiku oma turvafirma loomise kasuks on Puusepa sõnul tinginud võimalus seeläbi kulusid kokku hoida ja ise teenuse kvaliteeti juhtida. "Praeguseks on tulemused kõigi näitajate osas tehtud otsuseid õigustanud," sõnas ta.

Puusepa sõnul oskusteabest puudu ei ole. "Mis puudutab oskusteavet, siis on Kaubamajal endal tegelikult pikaaegne kogemus kaubandusturva osas ning samuti viieaastane kogemus oma turvafirmaga tegutsemise osas - ma ei karda, et Kaubamaja selles tegevusvaldkonnas kuidagi vähempädev oleks. Pigem vastupidi, meil on mõtteid ja plaane, kuidas seda teemat veelgi edasi arendada," lausus ta.