Eesti ettevõtjad osalevad 28. aprillil Kasahstani Kaubanduskojas toimuval Eesti majanduskeskkonda tutvustaval seminaril ning firmade kontaktpäeval. Visiidi raames tutvustatakse Eesti delegatsiooni liikmetele ka Kasahstanis äritegemise võimalusi ja tingimusi.

11-liikmelisse äridelegatsiooni kuuluvad: Alar Tamming – Tavid AS, Andrus Vare – WTT Baltics OÜ, Boris Pereskokov – Spacecom AS, Eha Brinkmann – SFK OÜ, Peeter Pärn – NBI Ekspeditsiooni AS, Priit Karjus – Sisu Auto Eesti AS, Tarmo Kajandi – Baltimpeks OÜ, Teet Saarepera – Riigiressursside Keskus OÜ, Toivo Külaviir – Riigiressursside Keskus OÜ, Uno Holmberg - AMS Elektroonic OÜ ning visiidi organiseerijad: Anu Varvik – Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Viive Raid Kaubanduskojast.

Visiidi eesmärgiks on Eesti ja Kasahstani vahelise majandus- ja kaubandussuhete aktiviseerimine, arendamine ning Eesti ekspordi suurendamine.

Eesti ettevõtjatel on Kasahstanis võimalus osaleda Kasahstani majanduskeskkonda tutvustaval seminaril, kus majandusametkondade ja ettevõtlusorganisatsioonide esindajad tutvustavad Kasahstani majanduskeskkonda ja ärivõimalusi ning kohtuda Kasahstani Kaubanduskojas kohalike ettevõtjatega.

Kasahstanii äridelegatsiooni koostööpartnerid on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ja Kasahstani Kaubanduskoda.