Äridelegatsiooni juhib Kaubanduskoja juhatuse asepresident Meelis Milder AS-st Baltika, kes teeb kohalikele ettevõtetele kahel eri päeval toimuval Eesti tutvustaval seminaril ülevaate Eesti majanduskeskkonnast ja tutvustab Kaubanduskoja tegemisi. Lisaks esineb ettekandega ka Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse Moskva esindaja Georg Poslawski.

12-st liikmelisse äridelegatsiooni kuuluvad lisaks Meelis Milderile: Rain Eisler ? Ancolie OÜ, Ivar Siimar ? Arco Vara Ärijuhtimise OÜ, Raul Koitla ? Baltref AS, Teet Kullas ? Baltref OÜ, Anne Merisalu ? Forkala OÜ, Annika Netse ? Kristiine Kasino AS, Viljar Suits ? Mobec AS, Merike Piirsalu ? Sangar AS, Priit Karjus ? Sisu Auto Eesti AS, Aap Mumme ? Slops OÜ, Rein Nigul ? Võru Juust AS ning visiidi organiseerijad: Anu Varvik ja Georgi Poslawski ? EAS, Kairi Jõesalu ja Sirje Puust-Mumme ? Kaubanduskoda.

Visiidi eesmärgiks on Eesti ja Ukraina vahelise majandus- ja kaubandussuhete aktiviseerimine, arendamine ning Eesti ekspordi suurendamine.

Eesti ettevõtjatel on Kiievis võimalus osaleda Ukraina majanduskeskkonda tutvustaval ümarlauakohtumisel, kus Ukraina majandusametkondade ja ettevõtlusorganisatsioonide esindajad tutvustavad Ukraina majanduskeskkonda ja ärivõimalusi ning kohtuda Ukraina Kaubanduskojas kohalike ettevõtjatega. Delegatsioonis osalejatele avaneb ka võimalus külastada kohalikke firmasid.

Lisaks on Kaubanduskoja esindajatel visiidi raames kohtumised Ukraina Kaubanduskojaga, et arutada kodadevahelise koostöövõimaluste tihendamist. Muuhulgas käsitletakse meie kogemuse edasiandmise võimalusi EL-ga liitumist ettevalmistaval etapil, Ukraina Koja nõustamist Euroinfo keskuse loomise küsimustes ning töötajate väljaõppe korraldamises Eesti Kaubandus-Tööstuskojas.

Kiievi äridelegatsiooni koostööpartnerid on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Eesti Saatkond Ukrainas, Ukraina Kaubanduskoda ja Junior Chamber International Ukraine.