“Uus nimi Draka Keila Cables lubab meil veelgi enam panustada Draka rahvusvahelisele autoriteedile koos kõige sellest tulenevaga,” selgitab Draka Keila Cables juhatuse esimees Tarvo Leppik. “70% meie toodangust läheb juba praegu välisturule ning lähitulevikus suureneb see näitaja veelgi tänu emafirma üle-euroopalise müügivõrgu ja know-how senisest tõhusamale kasutuselevõtule.”Eesti kliendi jaoks on oluline, et kuulumine rahvusvahelisse kontserni teeb siinmail kättesaadavaks ka Draka mujal maailmas toodetud eri spetsiifikaga tooted. Kogu tootevalik vastab kõrgetele rahvusvahelistele standarditele.

Draka nimi on maailmas tuntud, turuliidri staatuses ollakse lisaks Eestile ka Läti ja Leedu turul. Suur nõudlus on Draka toodete järele Soome, Rootsi ja ka näiteks Ukraina turul.

“Me ei tahtnud Keila Kaabli nime päris ära kaotada, sest just selle nime all oleme me tõusnud Baltikumis turuliidriks,” sõnab Leppik. “Kliendilähedus on kvaliteedi kõrval üks meie olulisemaid väärtusi.”

AS Draka Keila Cables on asutatud 1992. aastal. AS Harju Elekter omab aktsiatest 34%. Ülejäänud aktsiad kuuluvad Draka NK Cables Oy-le (kuni 1997. a tuntud kui Nokia Cables Oy), kelle kaudu kuulub Draka Keila Cables Hollandi kaablitootmiskontserni Draka Holding N.V., mis omab 60 ettevõtet 24 riigis Euroopas, Aasias ja Ameerikas.

Draka Keila Cables'i koduturuks on Balti riigid. Klientide paremaks teenindamiseks on Draka Keila Cablesil esinduskontorid Riias ja Vilniuses.
ASi Keila Kaabel 2005. aasta käive oli 450 miljonit krooni. Ettevõte pakub tööd 95 inimesele.