Kõrgeima keskmise palgaga kliendid on Nordea Pensionifondis B, kus keskmine kuupalk ulatub veidi üle 1200 euro. Esikolmiku teise koha hõlmab A Pluss ja kolmandal kohal on pensionifond A. Nende Nordea pensionifondide klientide keskmine sissetulek ulatub üle 1000 euro.

Nordea Pensions Estonia AS juhi Angelika Tageli sõnul on tagasiside tugeva kliendibaasi kohta igati positiivne ning annab kinnitust, et eelmisel aastal üle võetud pensionifondide kliendid on oma sissetulekult ja valikute poolest väga sarnased varasematele Nordea klientidele.

Tageli sõnul kasvas ettevõtte II samba pensionifondide turuosa eelmisel aastal ligi 76 protsenti ja see lisab kahtlemata kindlustunnet ka klientidele. Tageli hinnangul on inimesed muutunud II samba olemasolust teadlikumaks ja õppinud hindama seda kui investeeringut tulevikku.

Nordea pensionifondivalitseja Nordea Pensions Estonia AS alustas tegevust 2008. aastal. Ettevõte valitseb nelja II samba pensionifondi ja kahte III samba pensionifondi. Ettevõte kuulub Põhjamaade juhtivasse pensioni- ja elukindlustusgruppi Nordea Life & Pensions, mis valitseb varasid 57,2 miljardi euro väärtuses.