Paljud inimesed soovivad kogu oma elu leida seda miljoni dollari ideed, mis nad rikkaks teeks. Valdavalt inimesed aga kaotavad seda leides nii aega kui raha. Steve Harvey sõnul ei pea sul aga olema miljoni dollari ideed. Kõik, mis sul on vaja on tema enda sõnul „kümme korda kümme" teooriat. Selle kohta räägib mees pikemalt selles videos.

Selle teooria järgi ei pea sa olema järgmine Bill Gates või Marc Zuckerberg ja looma midagi maailma muutvat. Sul on vaja kümne dollari ideed.

Ei ole vahet, mida sa selle 10 dollari eest teed. Kas niidad kellegi muru, pesed autot või teed midagi muud, et see raha teenida. Kui sa nüüd seda sama asja kümme korda teed, siis on sul 100 dollarit. Seda veel kümnega korrutades on sul juba 1000 dollarit. Siis juba 10 000 ning edasi 100 000.

Harvey sõnul oled sa 100 000 dollariga saavutanud taseme, kus sa saad palgata inimesi, kes summat veelgi kasvatavad ning peagi ongi sul miljon käes. Ta teab, et see kõik kõlab kui üks väga keeruline plaan, aga päeva lõpuks ongi just raske töö see, mis sulle miljoni toob.