IRLi esimese kvartali suurim annetaja oli 20 000 eurot annetanud Mait Riikjärv, kes on Tallinna Kommunaalteenused OÜ juhatuse liige. Samuti on ta raamatupidamise ja maksukonsultatsioonidega tegeleva Bluebay OÜ ning valdusfirma Sinirand OÜ juhatuse liige.

Riisipere-Haapsalu raudteelõigul raudteed taastada soovinud Veiko Tišler annetas IRLile 8000 eurot. Viljandi linnavolikogu liige ja Hansa Candle projektijuht Harri Juhani Aaltonen annetas IRLile 8000 eurot. Eesti üks rikkamaid naisi, kellel on osalus mitmes Balti turul tegutsevas reklaami- ja meediaagentuuris Reet Roos annetas IRLile 5000 eurot.

Keskerakonnale on suure, 25 000 eurose annetuse teinud ärimees Endel Šiff.

Vabaerakonna suurim annetaja oli 700 euroga filmis Kevade tuntuks saanud Riigikogu liige Ain Lutsepp.

Eestimaa rohelistele tuli suurim I kvartalis saadud annetus 3000 eurot Rail Balticu vastaselt ja Loode investeeringute OÜ juhatuse liikmelt Karli Lambotilt.

Rahva Ühtsuse Erakond sai tuhande eurose annetuse ettevõtjalt Marek Tohult, kes on MKJ Torulahendused ja Tomar Halduse juahtuse liige.

Sotsiaaldemokraatide suurimate rahaliste annetustega sai hakkama endine minister ja Riigikogu liige Ivari Padar, kes annetas esimeses kvartalis kahes jaos kokku 5000 eurot.