Daniela Dalberg-Dyageleva on hoiu-laenuühistu Eriali juhatuse liige. 1980. aastal sündinud Daniela Dalberg-Dyageleva on Krediiinfo andmetel kokku 13 osaühingu, MTÜ või tulunudusühingu juhatuse liige ning viie ettevõtte osanik.

Läinud aastal soovis ta registreerida kaubamärki, mis sarnanes kohvikuhiiu Starbucks hinnangul nende kaubamärgiga. Kohtuvaidlus võeti ette Daniela Dalberg-Dyageleva vastu, kes kandis varem nime Tatjana Birjukova. Viimane asutas 2015. aasta oktoobris ettevõtte Coffee House OÜ.

Coffee House'i ainuomanik Ilja Dyagelev, kes kuni 2017. aastani kandis nime Ilja Birev. Tema on ka hoiu-laenuühistu Eriali asutaja ja oli lühikest aega Eriali juhatuse liige. Lisaks Coffee House'ile on ta veel omanik ja juhatuse liige kolmes ettevõttes - Femida Law Office, Green Chanell Express ja Reporter24.

2015. aastal mõisteti Ilya Dyagelev käibemaksupettuses süüdi ja teda karistati tingimisi vangistusega, kirjutas Äripäev. Tol ajal kandis ta nime Ilya Morozov. Ilya Dyagelev juhtis koos kaaslasega kullaärile spetsialiseerunud grupeeringut, kellel õnnestus valeandmete esitamise läbi aastatel 2011-2012 jätta riigile maksmata 360 000 eurot käibemaksu. Selleks kasutati äriühinguid, mille juhatuse liikmeteks oli Morozovi ja tema äripartneri tuttavad.

Delkona OÜ, mis varem kandis nime Inwebpay ja Oferta, tegeleb paljude asjadega. Mullusest 36 912 eurosest käibest 41% tuli sõiduautode ja väikebusside rentimisest, 31 protsenti kinnivara üürile andmisest, ligi 20 protsenti hoonete ja üürimajade haldusest ning kaheksa protsenti programmeerimisest. Ettevõte teenis mullu 48 008 eurose puhaskasumi. Delkona kuulub Daniela Dalberg-Dyagelevale, kes on ka ettevõtte juhatuse liige.