Kassa- ja laotarkvara arendaja Erply ja komponentide marketplace Inventory on jõudsalt laienemas ning neil on vaja äri- ja müügijuhte mitmes maailma paigas.

„Oleks vaja häid inimesi, kellel on tahtmist luua maailma väärtust ja julgust mõelda suuremalt kui olemasolevad riigipiirid või kontori seinad. Oleme ületanud ootusi ja algatanud maailma eri paigus põnevaid projekte, mis vajavad elluviijaid," ütles Agur Ärilehele.

Kaks firmat arenevad nii Aasias, USAs, Kanadas kui ka Euroopas. Nii ongi neil Kanadasse vaja esimesi julgeid, kes aitavad panna aluse sealsele edule, kes valdaks nii prantsuse kui ka eesti keelt. Hiina on neil vaja jälle hiina keele valdajat, kel on ka head diplomaatilised oskused. Ta peaks tundma sealset kultuuri ja suutma sidemeid luua. Oleks niiöelda Erply suursaadik Hiinas. Itaalias ja Prantsusmaal on tarvis luua kohalike tootmisettevõtetega sidemed ning avada toodete vaba liikumine Põhja-Euroopasse läbi Inventory.com äriplatvormi.

Erpy uusima turu Kanada jaoks otsib ettevõte eestlasi, kes tahavad rahvusvahelist äri ajada, seda nii konsultatsiooni kui müügitöö vormis. USAssegi otsitakse Erplyle äriarenduse- ja turunduse inimest.

„Meie anname neile suunised ja projektid ette esialgu. Nad ei oleks ainult palgal vaid saaks tulemuste pealt ka tasu või optsiooni tulevikuks. Me ei otsi ainult töötajaid vaid ettevõtlikke inimesi enda partneriks. Näiteks kedagi, kes tunneb, et ei saa korporatsioonis töötades oma andeid täielikult rakendada ja tema innovatiivsed ideed tehakse maha enne kui need on üldse jõudnud täielikult formuleeruda," ütles Agur.

Agur ütleb, et diplom ei ole neile oluline, kuigi oleks tervitatav näha, et keegi on suutnud vähemalt 3 aastat oma täiskasvanueast ühe eesmärgi täitmisele keskenduda. Tähtis on see, et inimesele oleks tulemuste saavutamine sama tähtis nagu hingamine ning tal on selle kohta näiteid tuua.

„Just täna avasime Torontos uue Erply haru ja alustasime värbamisega kohalikul turul. Sama seis oli meil New Yorgis kuus aastat tagasi. Täna on seal 60 inimest. Kes tahab Erply Kanada edust osa saada, võtku ühendust."