Keskkonnaameti pressiesindaja Sille Aderi sõnul kaalutakse Ragn-Sellsile ettekirjutuste tegemist ettevõttes viimasel ajal toimunud põlengute tõttu. Ühe võimalusena on üleval ettevõtte kompleksloa kehtivuse peatamine kuni üheks aastaks, kui selgub, et praeguses kompleksloas olevaid tingimusi on rikutud. „Aga seda saab teha alles siis, kui selguvad põlengu täpsemad asjaolud,“ rõhutas Ader ning lisas, et põlengu asjaolude uurimisega tegeleb päästeamet.

Kui keskkonnaamet otsustab Ragn-Sellsi kompleksloa kehtivuse peatada, ei ole Ragn-Sellsil enam õigust tegutseda.

Viimase pooleteise kuu jooksul on Ragn-Sellsi Suur-Sõjamäe tänal asuvas jäätmekäitlusjaamas toimunud kaks põlengut. Eelmisel reedel süttis jäätmekütuse tootmise hoone. "Nõrgenenud konstruktsioonide ja sisse varisenud katuse tõttu on kustutustööd raskendatud. Endiselt levib piirkonnas ka suits, mistõttu palume jätkuvalt inimestel hoida aknad-uksed suletuna," toonitati päästeameti Twitteris.

Põhja päästekeskuse valvepressiesindaja ütles toona Delfile, et põlengule on põhimõtteliselt piir pandud. "Põleb umbes 900-ruutmeetrine ala, kus on peal hakkepuit, millele ei pääse ligi ja mida on raske kustutada. Ülejäänud hoone on kustutatud."