Nagu ka Kia cee’di puhul, on garantii tasuta ja ülekantav sõiduki järgnevatele omanikele, teatas Kia Motors Corporation.

„2008. aasta Kia Sportage on esimene nii põhjaliku garantiiga maastur,“ ütles Kia Auto Balti regiooni turundusjuht Kristel Kõrgmaa. „Sarnaselt Kia cee’diga koosneb pakett 7 aastasest garantiist, millest esimesed 5 aastat on 150 000 km läbisõiduga põhigarantii ja järgmised kaks aastat lisagarantii jõuülekandele. Auto müügi puhul kantakse garantii üle järgmisele omanikule. Seda tingimusel, et sõidukit on vastavalt kokkulepitud graafikule regulaarselt hooldatud.“

„7aastane garantii omistatakse tagantjärele ka kõigile, kes endale augustist saadik juba Euroopas toodetud, 2008. mudeliaasta Sportage’i on soetanud,“ lisas Kõrgmaa.
Võrreldes Koreas toodetud Sportage’iga on Euroopa variandi puhul muudetud iluvõret ja esitulesid, suurendatud on külgpeegleid. Autol on uue disainiga alumiiniumveljed ja senisest rikkalikum värvivalik. Mugavamaks ja turvalisemaks on muudetud Sportage’i esiistmeid, lisandunud on mitmeid tehnoloogilisi täiendusi, mis aitavad parandada auto juhitavust ja lühendada pidurdusteekonda.

Värskenduskuuri läbinud Sportage’ mudel peaks klientideni jõudma järgmise aasta suvel.