Infotehnoloogia viimase sõna järgi varustatud uus ideeauto paistab muuhulgas silma aktiivmaatriksiga AMOLED-infoekraani, uudse blu-ray-tehnoloogia ja raadiosüsteemi sisseehitatud kõvakettaga.

„KND-4 annab aimu sellest, millised Kia maasturid tulevikus välja võivad näha,” ütles Kia Auto Balti regiooni turundusjuht Kristel Kõrgmaa. ”Kia on tänu Sorento ja Sportage populaarsusele 4 x 4 sõidukite segmendis väga tugev. Lähiaastatel on trendiks, et üha rohkem kaob vahe linna- ja maastikusõidukite vahel. KND-4 teeb atraktiivseks julge ja dünaamiline disain. Auto on oma olemuselt sportlik, maastikukindlust lisab kõrge kliirens.”
„Kia KND-4 on kolme uksega ja 4466 mm pikkune,” lisas Kristel Kõrgmaa.

„Aktiivmaatriksi ja orgaanilise valgusdioodiga infoekraan on väga ergas ja laia vaatenurgaga. Juhi kasutuses on lisaks bluetooth’ile ka innovaatiline blu-ray-tehnoloogia, mis salvestab 10 korda rohkem informatsiooni kui tavaline DVD.”
KND-4 sisemuse metallik-paneele ilmestab kaudvalgustus. Auto jõuallikaks on 2,2-liitrine VGT-diiselmootor. Esmakordselt on kasutusele võetud nn aktiivpöördemomendi süsteem, mis suunab ekstreemsetes ja libedates oludes jõu parima haardega ratastele.