Tarumi sõnul on Tallinna äripindade turg pöördumatult muutunud, 300 ettevõtet koos 6000 töötajaga on juba praegu Ülemiste City-sse kolinud ja piirkond kasvab väga kiiresti.

“Tornimäe tühjaks ei jää, firmad hoiavad seal oma eliit-esindusi edasi, aga Ülemiste on südalinnast väljakolivate firmade asukohana end täiesti monopoolselt kinnistanud,” lisas Tarum.

Tarumi sõnul polegi suurt, 1000-ruutmeetrist kontoripinda väga mõtet südalinna otsida, vaid selleks sobib äärelinn paremini. “Äärelinnas on mugavam ligipääs, lihtsam parkimine ja ka paremad võimalused laienemiseks,” ütles Tarum.

“Ülemiste City trumbid kaasaegsus ning hea asukoht. Ärilinnakuna on Ülemiste alternatiiv Tehnopol Mustamäel ning ka Kalevi kvartalisse Pärnu maantee äärde võib midagi suurt kerkida, kuid praegu on need plaanid veel poolikud. Tallinna turule ei mahu väga mitu ärilinnakut ära,” lisas Tarum.

“Kodu lähedal tööl käimine on uue aja trend ja seetõttu kerkib üksikuid büroomaju ka Tallinna keskusest väljapoole, näiteks Haaberstisse.”