Kiriku Varahaldus teenis mullu 4,1 miljoni euro suuruse käibe juures 362 000 eurot kasumit, mis on 41 protsenti rohkem kui aasta varem, kirjutab ERR Uudised.
Aasta varem tegi ettevõte käivet 1,4 miljonit eurot.

Kirik ei ole möödunud majandusaasta aruande kohaselt loobunud plaanist rajada Lennuki ja Maakri tänava nurgale 33-korruseline pilvelõhkuja ning jätkab tänavu detailplaneeringu arendamisega.

Kiriku teatel suurenes müügitulu mullu seoses Eha tänava arenduse müügiga. Aadressile Eha 12 ehitas Kiriku Varahaldus eluhoone.

Kiriku Varahalduse äripindade üürnike voolavus on kasvanud, mistõttu vähenesid tulud ja suurenesid investeeringud üüripindade parandamisse.

Kiriku teatel järgnevate aastate põhiülesandeks üüripindade vakantsi vältimine või selle hoidmine võimalikult väiksemahulisena.

Arendusobjektide osas on jätkuvalt eesmärkideks Maakri tänava kõrghoone projektis detailplaneeringu kehtestamine, Kristiina 10 detailplaneeringu kehtestamine ja Tartu mnt 16a planeeringu käivitamine.

Kiriku Varahaldusele kuuluvad Tallinnas krundid aadressil Kentmanni 6, Kentmanni 12, Magdaleena 12, Tatari 23a, Tatari 25 ja Kuldnoka 4 ning Jõhvis Rakvere tänav 8.