Maja on tänava poolt vaadates 4,5 meetrit lai ja väheneb tagapool 80-sentimeetriseks. See teeb Kieli majast Euroopa kitsaima eluhoone, mis edestab Amsterdami 2,02 meetri laiust maja ja Londonis asuvat viiekorruselist maja, mis on kitsaimas kohas 1,52-meetrine.


Jalgadele valu

Aastaid tühjast krundist mööda sõitnud Siemsen nägi selles väljakutset ja nelja aasta eest ostis ta 29-ruutmeetrise kesklinna- krundi ära. Muidugi sai määravaks hind, mis oli üsna soodne. Kuna maja on kitsas, tuli ehitada kõrgusse. Kuuekorruselises majas on elamispinda vaid 96 ruutmeetrit, mis mahuks tavalise ehitise puhul lahedasti vaid ühele korrusele.

Maja esimesele korrusele on kavandatud garaaž, kuhu saab parkida väikesemõõtmelise Wolksvagen Golfi, järgmisele kolmele korrusele tulevad magamistoad, seejärel on köögiruum ja kõige lõpuks tuleb elutuba.

Kirsiks tordi peal saab katuseterrass, kust avaneb suurepärane vaade. Vahepeale tuleb aga suur hulk treppe, maja kitsasse tagaossa on eri korrustele jaotatud kolm tillukest vannituba.

Et elamispinda säästa, on maja siseseinteks naabermajade välisseinad, trepid on nii järsud, kui ehitusseadus vähegi lubab. Diivaniga neist üles ei pääse, mistõttu tuleb mööbel kraanaga tuppa tõsta.

Töömehed, kes maja ehitavad, kurdavad, et nende reied valutavad treppidest üles-alla kõndimisest. Peremees ise leiab, et see aitab tema perekonnal tulevikus vormi hoida. Juunis tahab Siemseni viieliikmeline pere eriskummalisse majja sisse kolida.