Klementi 2001. aasta konsolideeritud auditeeritud netokäive oli 110,6 miljonit krooni, kahanedes võrreldes 2000. aastaga 2,6 protsendi ehk 2,95 miljoni krooni võrra.

Eelmise aasta neljanda kvartali netokäive oli 7,3 protsenti suurem kui 2000. aasta samal perioodil. Neljanda kvartali puhaskasum oli 52,9 protsenti väiksem kui 2000. aasta neljandas kvartalis.

ASi Klementi korraline aktsionäride üldkoosolek kutsutakse kokku 27. märtsil kell 10 aadressil Tallinn Akadeemia tee 33. Klementi juhatus teeb üldkoosolekule ettepaneku lisada 2001. aasta puhaskasum eelmiste perioodide jaotamata kasumile ning aktsionäridele dividende mitte maksta.

Aastal 2001 konkretiseerus Klementi omatoodangu struktuur, lõplikult loobus ta meestetoodete arendamisest ja müügist. Kogukäibe vähenemine võrreldes eelmise aastaga on tingitud asjaolust, et 2000. aasta käive sisaldas ametirõivastega tegelenud ja 2000. aasta teises pooles müüdud tütarfirma ASi Profline müügikäivet.

Klementi tegevus baseerus möödunud aastal kahel teineteist täiendaval, kuid suhteliselt iseseisval äriprotsessil: omatoodangu arendus, selle jae- ja hulgimüük ning õmblusallhanke, logistika- ja tootmise ettevalmistamisteenuse müük. Omatoodangu müügimaht moodustas 70,3 miljonit krooni, allhange ja teenused 38,3 miljonit krooni ja muu müük kaks miljonit krooni.

Eesmärgiga kindlustada Klementi kaubamärkide konkurentsivõimet Balti turul, arendas ettevõte edasi Klementi kauplusteketti, mis peaks tulemusi andma rohkem alanud aastal.