KLMi Põhja-Euroopa haru turundusdirektor Joris Holtus lausus, et lend ühendab Eestit maailmaga Amsterdami Schipholi lennujaama kaudu, on kirjas Delfile saadetud pressiteates, „Peale Amsterdami liini pakub KLM võimalust reisida enam kui 650 sihtpunkti üle maailma, sealhulgas Air France’i ja meie SkyTeam partnerite pakutavatesse,” lisas Holtus.

Marsruudil opereerib KLMi cityhopper Fokker 70, jagades koodi Air France’iga. Lend KL 1327 stardib Schipholi lennujaamast Amsterdamis kell 9.50 ja maandub Tallinnas kell 13.10. Tagasilend KL 1328 stardib Eesti pealinnast kell 13.50 ja maandub Schipholis kell 15.20.

KLMi Põhja-Euroopa haru direktor hr Harm Kreulen: “Pärast Tallinna liini väljakuulutamist 2004. aasta detsembri alguses on selle vastu suurt huvi üles näidatud nii Eesti turul kui reisitööstuses üldse. See annab julgust jätkata KLMi turupositsiooni edasist tugevdamist Balti regioonis.”

Tallinn on KLMi kolmas sihtjaam Balti riikides. Alates 31. maist 2004 lendab KLM kaks korda päevas Riia ja Amsterdami vahel.

KLMil on koodijagamise leping Lithuanian Airlines’iga liinil Vilnius–Amsterdam, mis võimaldab leedulastel lennata kaks korda päevas KLMi võrgustikus KL lennunumbri all.