Kõik Electroluxi poolt tarnitavad seadmed on kõrgema energiasäästlikkusega, et katta jaama rangeid energiasäästu vajadusi.

Näiteks hakkavad jaama 20 meeskonnaliiget kasutama Electroluxi Timeline pesumasinaid, Insight pliite ja jäävabasid kirstkülmikuid.

Lisaks varustab Electrolux ka vajalike seadmetega baasi ehitajaid, tarnides neile vajalikud kirstkülmikud ja gaasipliidid.

“Electrolux on uhke, et saab kaasa lüüa projektis, mis toetab teadusuuringuid ja otsib lahendusi loodushoiuga seotud probleemidele, millega meil iga päev tuleb silmitsi seista,” ütles Henrik Sundström, Electroluxi loodushoiu ja jätkusuutliku arengu osakonna asepresident. “Electroluxi jaoks on suur au, et baasi jaoks valitud majapidamisseadmed pärinevad just meie A-klassi seadmete hulgast.”

“Rahvusvahelisel Polaarfondil on kindel töötada koos firmaga, millel on loodushoidlik ja energiasäästlik reputatsioon. See teeb Electroluxist parima partneri sel põneval seiklusel,” ütles UNICEF-i hea tahte saadik ja uurimisjaama meeskonna liige Alain Hubert.

Polaarjaamas kasutatakse taaskasutatavaid energiaallikaid, mida Electrolux toetab omalt poolt tipptasemel materjalide ja tehnoloogiaga ning kooskõlas ökoloogilise ehituse põhimõtetega, et vähendada jaama ehitamise mõju keskkonnale. Electroluxi seadmed saadetakse Antarktikasse 2007. aasta keskel.

Princess Elisabeth on kolmas rahvusvaheline uurimisjaam, mis varustatakse täielikult Electroluxi majapidamisseadmetega. Seni on Electrolux varustanud Itaalia Terra Nova jaama ning Prantsuse-Itaalia uurimisjaama Concordia.

Projekt arendatakse koostöös Antarktika leppe riikidega nagu Jaapan, Rootsi, Saksamaa ja Norra, kes on pakkunud oma abi erinevates tehnilistes aspektides.

Electrolux on maailma suurim kodu- ja väliseadmete tootja, kelle tootevalikusse kuuluvad näiteks külmkapid, pesumasinad, ahjud, tolmuimejad, mootorsaed, muruniidukid ja aiatraktorid. Igal aastal ostetakse 150 riigis üle 40 miljoni Electrolux Grupi toote nii koduseks kui professionaalseks kasutamiseks. Ettevõtte eesmärk on pakkuda põhjalike uuringute kaudu tuvastavatele tarbijavajadustele vastavaid innovaatilisi lahendusi. Electrolux Gruppi kuuluvad sellised kaubamärgid nagu AEG Electrolux, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Eureka ja Husqvarna. 2005. majandusaastal oli Electroluxi käive 170 miljardit Eesti krooni, ettevõttel oli 57 000 töötajat.