“Mulle on Decolted müüa pakutud, aga loobusin,” ütles ööklubi Panoraam omanik Aivar Leping Postimehele. “Pole lihtsalt aega, et sellega tegelda.”

Decolte käimatõmbamiseks oleks tema arvates vaja aga suuremat ideed ja muudatust. “Nii suurel majal on vaja täiesti uut ärikontseptsiooni ja lahendit,” rääkis Leping. Lepingu sõnul usub ta, et klubi senise ebaedu põhjuseks pole tema asukoht.

“Ma kinnitan, et kui soovite Atlantist või Decolted osta, siis on need mõlemad müüa, vaja on ainult hinnas kokku leppida,” jäi Decolte üks omanikke Urmas Past umbmääraseks. Decolte tegevjuht Ulvi Vallimäe kinnitas, et klubi avatakse taas augusti lõpus.

“Suvi on nii Tallinnas kui Tartus suhteliselt tühi aeg,” rääkis Past. “Suvi on täidetud vaid Pärnus ja elu käib ka Tallinna vanalinnas,” rääkis ta.

Paari aasta eest, kui Pastist sai üks Decolte omanikke, uskus ta kindlalt, et Tallinnas on meelelahutusel ruumi veel küll. “Ma arvan ikka veel nii. Kui riik õitseb ja rikkus kasvab, siis on meelelahutusel veel palju ruumi,” ütles ta.

“Suvel ei kisu ükski vägi suitsusesse tuppa,” põhjendas klubi Angaar 66 omanik Heikki Sool, miks ta Haapsalus Athena ööklubi sulges ja kogu täiega angaari ümber kolis. Soola sõnul pole talle Decolted müügiks pakutud ja ta kahtleb tõsiselt, kas ta pakkumise vastu võtaks. “Suurte kohtade haldamine on kuratlikult kallis,” ütles Sool.