Otsus tuua turule lisaks olemasolevatele teenustele krediitkaart sündis soovist pakkuda klientidele nende vajadustele vastavat teenust. Krediitkaardiga saavad kliendid kasutada oma krediidikontol olevat raha kõigiks igapäevasteks toiminguteks, olgu nendeks viipemaksed või ostud e-poodides, sama mugavalt, nagu seda on juba aastaid saanud teha kõigi suuremate kommertspankade kliendid.

Lisaks mugavatele igapäevatoimingutele saab kaardiga endale ka raha tagasi teenida või allahindluseid saada. Näiteks saab bensiinijaamas Placet Groupi kaardiga makstes teenida 2% ostusummast oma kaardile tagasi. Nimekiri partneritest, kelle juures krediitkaardiga soodustusi saab, antakse igale tellijale kaardiga kaasa ning sellega saab tutvuda ka veebilehtedel smsraha.ee/partnerid ja laen.ee/partnerid.

Placet Groupi juhatuse liikme Aleksander Kostini sõnul ei ole uue krediitkaardi eesmärk konkureerida suurimate kommertspankadega, vaid pakkuda inimestele rohkem mugavust ja uusi võimalusi. „Võrreldes väikelaenuga on pakutaval krediitkaardil lisaks kasutusmugavusele ning ostudelt raha tagasiteenimisele veel mitmeid eeliseid, näiteks lepingu- ja kuutasude puudumine, võimalus võtta kuni kuus kuud maksepuhkust ning intresside arvestamine vaid kulutatud summa pealt,” selgitas Kostin.

Uue kaardi saab vormistada laen.ee või smsraha.ee veebilehel ja lasta toimetada see kas endale koju või tulla Tallinnas Kreutzwaldi 4 asuvasse kontorisse sellele ise järele.

Placet Group on juba 15 aastat pakkunud tarbimislaenu ja krediidikonto teenuseid. Ettevõtte missioon on anda klientidele kiiret ja mugavat laenu kõige sobivamatel tingimustel.

Täpsemalt saab lugeda veebilehtedelt smsraha.ee ja laen.ee.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.

Jaga
Kommentaarid