Eesti suuruselt teiseks turvafirmaks tõusnud USS Security Eesti loodi senise K Grupp Turvateenused ASi aktsiakapitali laienemise kaudu, kus 40%lise osalusega aktsionäriks on Pristis AS, teatas USS Security .

„Konkurentsiameti otsusega on ametlikult lõpuni viidud tehing, mille tulemusel sündis valveteenuse turul selle kuu alguses kahe kodumaise turvafirma jõudude ühendamisel tekkinud USS Security Eesti,“ lausus USS Security Eesti ASi juhatuse esimees Sven Nuutmann.

"Iga uus algus on tavaliselt raske ning oodata võib kõike, kuid antud juhul näitavad ühendettevõtte esimesed töönädalad hoopis vastupidist – tagasiside on positiivne ja toetav ning kliendipäringute arv on kasvanud kordades. Tänan kõiki selle usalduse eest, see on kasvavale ja kiiret arenevale ettevõttele väärt kapitaliks."

Nuutmanni sõnul saab esimeste töönädalate järel uues ettevõttes öelda, et huvi USS Security pakutavate teenuste, hinnataseme ning vakantsete töökohtade vastu on suur.
„Kui K Grupi tegevuse ajal tuli sisse loomulikke päringuid kaks-kolm tükki päevas, siis praegu on neid 20-30 päevas. Kui toonastest päringutest õnnestus 40-50% realiseerida lepinguks, siis nüüd on see näitaja 85-90%. Meie kodulehe külastatavus on tõusnud ligemal 20 korda,“ selgitas Sven Nuutmann.