Korraldajad peavad sellist tulemust väga heaks. Kaubandus-Tööstuskoja projektijuht Andrus Rikkas ütles, et kui ettevõtted esitavad majandustegevuse andmeid samas tempos kui esimestel päevadel, siis on võimalik maikuu lõpuks saada edetabelisse umbes 1200 ettevõtte majandustegevuse andmed.

“Majandustegevuse andmeid on esitanud mõnevõrra aktiivsemalt väiksemad ja keskmise suurusega ettevõtted,” ütles Rikkas. Ta nimetas ära ka mõned suuremad, kelle ankeet on juba konjunktuuriinstituuti laekunud: AS Eesti Loto, AS Eesti Põlevkivi, AS Thulema, AS Holmen Mets, AS Sebe, Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse AS, AS Merko Ehitus, Reval Auto AS, Lennuliiklusteeninduse AS, AS Paljassare, Kalatööstus, AS Liviko jt.

Ettevõtluse auhinna konkursile on eri kategoorias oma ankeedi esitanud OÜ Balteco Mööbel, AS Thulema, AS Suva, Tamsalu EPT, AS Troll Balti, Vesset OÜ, Powersteel OÜ, Ahltronix Eesti AS, AS Henrietta, Ühendus Humana Estonia, OÜ Merinvest, Fortum Termest AS, Nordkalk AS, Ahltronix Eesti AS Pärnu Mudaravila AS, AS Taastusravikeskus Estonia, Egico Eesti OÜ AS Hansa Graanul ja OÜ Baltic Fibres. EPL