Eesti Vabariigi esimesele presidendile Konstantin Pätsile osteti 1938. aastal esindusautoks Ameerika tolle aja tuntuim limusiin Packard.

Presidendi musta värvi Packard kandis registreerimisnumbrit 1. Ajaloolase Küllo Arjakase väitel oli Eestis vaid kaks Packardit, teine kuulus peapiiskop Hugo Benhard Rahamägile.

Eesti esimese presidendi esindusautost teavad ajaloolased suhteliselt vähe. Arjakase sõnul on teada, et presidendi Packard oli varustatud klapptoolidega ning klaasist vaheseinaga. Tema väitel oli auto nii hinna kui varustuse poolest suhteliselt tagasihoidlik.

Kolmekümnendate aastate lõpus oli Packardil kaks tippmudelit Super 8 ja Twelve. Mõlemad mudelid olid tolle aja rikaste ja vägevate lemmiksõidukiteks, mis pakkusid luksuse ja mugavuse poolest konkurentsi inglaste Rolls-Royce’ile. Packard Twelve oli 1939. aastal USA presidendi Franklin Delano Roosevelti ametiautoks.

Eesti Päevalehe arvates võis Konstantin Pätsi esindusautoks olla Packardi odavaim limusiin Super 8. 1938. aastal toodeti Super 8-t 16 kereversioonis, kokku 2478 autot. Eri versioonidest odavaim oli Touring Sedan, mis tol ajal maksis Ameerikas 2995 dollarit.

Ajaloolaste väitel oli presidendi auto tippkiirus üle 120 kilomeetri tunnis. Neil aastatel paigaldas Packard oma esindusautodele 175-hobujõulisi 12-silindrilisi mootoreid, mis võimaldasid arendada kiirust kuni 155 kilomeetrit tunnis. Tol ajal olid Packardid maailma ühed kiiremad limusiinid. Suured Packardid olid tuntud mootori vaikse käigu, kõigi mehhanismide sujuva töö ning töökindluse poolest.

Konstantin Pätsil oli lisaks Packardile ka üks lihtrahva auto Buick. Teine ameeriklane kandis registreerimisnumbrit 2. Enne 1938. aastat, riigivanema ametis olles, sõitis Konstantin Päts Fordiga.

Pärast Eesti annekteerimist viidi presidendi autod Venemaale. Kuid 1945. aastal toodi Packard taas Eestisse ning siis sõitis sellega tollane ENSV Ülemnõukogu presiidiumi esimees Johannes Vares Barbarus. Viis aastat hiljem kandis ülemnõukogu asjadevalitsus Packardi arvelt maha ning pärast seda on presidendi auto saatus teadmata.