Ettevõtte üle saavutavad valitseva mõju senised osanikud Armin Kõomägi, Sven Mansberg ja Indrek Prants ning samadele osanikele ning Klick Eesti juhtkonda kuuluvate Marko Kalve ja Kaire Koigi ühisfirma Digi Invest OÜ, vahendab BNS.

Askembla Growthile kuulus Klick Eestis 50-protsendiline osalus, ülejäänud 50 protsenti jagunes võrdsetes osades Armin Kõomäele kuuluvale Trebicom OÜ-le, Sven Mansbergile kuuluvale Relaxor OÜ-le ja Indrek Prantsile kuuluvale Entacom OÜ-le. Konkurentsiamet sai 31. detsembril koondumise teate, millega kolm ettevõtet omandavad valitseva mõju Klick Eestis.

Kolmele ärimehele kuulub ka näiteks Maren Kinnisvara ja logistikafirma Smarten. Nende ühisettevõte Nemor Invest on suurosanik ka firmas MyInvest, mis ostis Askemblalt Bauhof Groupi ja My Fitnessi.

2012. aastal sai Klick Eesti AS pea 19 miljonise käibe juures 875 000 eurot kulumieelset kasumit (EBITDA), ettevõtte brutorentaablus oli 17,8 protsenti ning tegevuse tulusus 4,6 protsenti. Ettevõttel oli bilansis varasid 8,2 miljoni euro eest ning kohustusi 5,7 miljoni euro ulatuses.