Guido Sammelselja, kelle suhtes on välja kuulutatud pankrot, pankrotihaldur müüb enampakkumisel eraldi mitmed võlgniku omandis olevad korteriomandid Tallinnas, aadressil Roseni 10/ Rotermanni 5. Komplekti kuuluvad eraldi korteriomandid – üks elamispind, kaks parkimiskohta ja panipaik. Alghind on kokku 7 500 000 krooni.


Elukorteri üldpind on 163,4 ruutmeetri ja selle pakkumisväärtuseks on hinnatud 7,15 miljonit krooni. Korterile on seatud mitmed hüpoteegid – summas 8 773 000 krooni aktsiaselts SEB Eesti Ühispank kasuks, 2,5 miljoni kroonine kohtulik hüpoteek Sthenos Grupi ja kolme miljoni kroonine hüpoteek Signe Sammelselja kasuks.


Lisaks korterile on 18 miljoni kroonise alghinnaga müügis ka Pirital paiknev 4488 ruutmeetrine kinnistu aadressil Ernst Särgava allee 6.


Kinnistu on koormatud erinevate hüpoteekidega endise Hansapanga kasuks – summades 3,7; 1,2 ja 7,5 miljonit krooni. 15 miljoniline hüpoteek on Centrale Holdingu kasuks, 2,5 miljoni kroonine kohtulik hüpoteek AS Sthenos Grupp ja viie miljoni kroonine hüpoteek Signe Sammelselja kasuks.


Kinnistusraamatusse kantud kolmandate isikute õigused kinnisasjale lõppevad vara müügi korral.


Raskustesse sattunud telekommunikatsioonifirma Norby Telecom enamusosanik Sammelselg pankrotistus eelmisel aastal.