Ieva Racenaja on kogenud pangajuht, ta on panganduses töötanud alates 1994. aastast, viimati Privat Bank´i juhatuse liikmena. Aastatel 2005-2009 kuulus pr. Racenaja Baltic Trust Bank´i (hilisema nimega GE Money Bank) juhatusse, töötades seal alates 2007. aastast panga juhatuse esimehena. Lisaks Läti finantsasutustele on ta andnud oma panuse American Express Bank´i arengusse. Krediidipanga Läti filiaali uuel juhil on magistrikraad majandusalal Salfordi Ülikoolist Suurbritannias.

“Hindan kõrgelt Ieva Racenaja pikaajalist rahvusvahelist kogemust, ta on juhtinud edukalt mitmeid pangakollektiive ja tunneb hästi Läti turgu. Peame ülimalt oluliseks, et meie Läti haru juhib kohalik professionaal,” ütles Eesti Krediidipanga juhatuse esimees Andrus Kluge.

“Mul on hea meel võimaluse üle saada osa Eesti panganduskogemusest, mida soovin tutvustada meie Läti klientidele. Kindlasti jätkame privaatpanganduse osakonna arendamist ja otsime lahendusi tipptasemel teenuse pakkumiseks väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele. Esialgu aga keskendun filiaali sujuvale integreerimisele emapangaga,” kommenteeris oma tööd uues ametis Eesti Krediidipanga Läti filiaali juhataja Ieva Racenaja.