Viivituse põhjus on mõnel juhul ehituseks tarvilike materjalide viibimises, kuid näiteks Kristiine Prisma ei pidanudki sügiseks valmima, kuigi seda keskuse avamise reklaamis ei mainitud.

Nüüd poed avanevad riburadapidi – veel kahe nädala eest elutoasuurusel pinnal kaubelnud Jysk on valmis ja Nordea panga kontor valmib lähiajal. Veebruaris saab valmis Sportlandi pood ja lõppakordina panevad kevadel remonditarbed kappi Prisma ja veel üks uus pood, mille nime Kristiine keskus veel ei avalda.

„See on nii nagu ehitusel ikka– juhtuvad igasugused asjad, mida pole ette planeerinud,“ ütles Kristiine keskuse turundusjuht Kaidi Laur Päevaleht Online’ile.
„Osa poode kolisid ümber ja see võttis aega aega – kellel ei jõudnud õiged lambid kohale, kellel olid tellitud põrandaplaadid tollis kinni. Koduski ehitustöödel on nii, et ei tule esialgu paljude asjade peale,“ selgitas ta.

Prisma Peremarketi kommunikatsioonijuhi Kadri Lainase sõnul ei ole Kristiine Prisma remonditöödes olnud mingeid takistusi, segadust on tekitanud see, et sügiseses keskuse avamisreklaamis polnud märgitud, et Prisma veel valmis ei saa.

Nüüd aga on märgata juba asjade edenemist. „Avame järgmisel nädalal ühe suure, umbes tuhanderuutmeerise osa, mis on umbes viiendik kogupindalast“ ütles Kadri Lainas ja lisas, et seejärel tuleb tööd lõpetada veel mõnel väiksemal töösaarekesel. Prisma saab lõplikult valmis eeldetavalt märtsis.

Kristiine Keskus on ehitatud 1999. aastal ja keskuse esimene laiendus valmis aastal 2002. Sel aastal laienes keskus teist korda: juurde haarati pea 20 000 ruutmeetrit ja avati 45 uut kauplust. Tööd pidid valmima 30. septembriks, mil peeti ka laienduse suur avamispidu.